Kultura vhodná pro použití při výrobě typických francouzských zrajících sýrů Crottin. Postup při výrobě tohoto sýru je přizpůsoben tomu, že dáváme do mléka vše najednou. Základem při výrobě tohoto druhu sýru je tvaroh, který postupně prezreje do krémové konzistence. Sýr zraje až měsíc při vhodných podmínkách. Konzumovat se však dá už po 10 dnech, avšak nejlepší chuť dosáhneme po 20 dnech.
Teplota mléka vhodná pro očkování kulturou je 30 ° C.
Doba zrání kultur: 20 - 24 hodin při teplotě 20 -21 ° C. Teplota, při níž se mléko sráží ovlivní dobu zrání - při vyšší se zrychlí a při nižší se zpomalí.
Složení: mlékárenské kultury, syřidlo, chlorid vápenatý, plnidlo sušené kravské mléko
Velikost balení: jedna tuba na 25 litrů mléka nepasterizovaného mléka
Skladování a doba trvanlivosti: kulturu doporučujeme skladovat při teplotě -18 ° C s trvanlivostí 2 roky od data výroby. Krátkodobá expozice kultury vyšším teplotám například při transportu má minimální vliv na účinnost a trvanlivost kultury.
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |