Kultura vhodná pro použití při výrobě typických francouzských modrých sýrů typu Camembert. Postup při výrobě tohoto sýru je přizpůsoben tomu, že dáváme do mléka vše najednou. Složení kultury je tvořeno tak, aby modrá plíseň mohla dobře růst a vytvořit typickou chuť.
Teplota mléka vhodná pro očkování kulturou je 37 ° C.
Doba zrání kultury: 30 minut při teplotě 24 -25 ° C. Není třeba ochlazovat, obsah se během srážení postupně ochladí na samotnou okolní teplotu. Teplota, při níž se mléko sráží ovlivní čas srážení. Při vyšší teplotě se zrychluje.
Složení: mlékárenské kultury, syřidlo, chlorid vápenatý, plnidlo sušené kravské mléko
Velikost balení: jedna tuba na 5 litrů mléka nepasterizovaného mléka.
Skladování a doba trvanlivosti: kulturu doporučujeme skladovat při teplotě -18 ° C s trvanlivostí 2 roky od data výroby. Krátkodobá expozice kultury vyšším teplotám například při transportu má minimální vliv na účinnost a trvanlivost kultury.
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |