Sušená směs jogurtových a bifida kultur, jedinečná svým složením a výjimečná tím, že z jednoho sáčku si můžete vyrobit až 5 litrů kvalitního matičního jogurtu, který se dá dále přeočkovat až 10-krát. Matiční jogurtem se rozumí plnohodnotný jogurt, který můžete dále přeočkovávat po dobu dobré kondice kultury, tzn. pokud vyrábíte jogurt stejné kvality / kyselosti a hustoty /.
Domácí jogurt
Jogurt není jen takový obyčejný mlíčko výrobek. Chrání náš organismus před nemocemi, zásobuje nás cennými minerály a vitamíny, zlepšuje zdravotní stav a pomáhá obnovovat vitalitu. Jeho ochranný účinek lze pozorovat i při virových infekcích, jakou je například chřipka. Během užívání antibiotik doporučují lékaři pravidelně konzumovat jogurty, protože pomáhají obnovit střevní mikroflóru, kterou antibiotika zabili. Kdo jí pravidelně jogurt, určitě netrpí zácpou. Jogurt se doporučuje při problémech zažívání, dokonce i při syndromu dráždivého střeva. Do určité míry eliminuje toxiny, a připisuje se mu i protirakovinný účinek zejména v souvislosti s karcinomem tlustého střeva a dělohy.
Zdroj: Alinkin pestrobarevný svět.
Chtěli byste si vyrobit vlastní kvalitní jogurt? Není nic jednoduššího.
Návod k přípravě:
Složení: Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobact. infantis, Bifidobact. logum, Bifidobact. breve a Bifidobact. adolescentů
Skladování: Neotevřené kapsy skladujeme při teplotě 0 až 10 ° C po dobu jednoho roku od data plnění / vyznačený na obalu /
Upozornění: Před konzumací jogurtu nezapomeňte z něj oddělit 5 až 10% / 2 lžíce na litr mléka / , využijete ho na další očkování mléka! Při dodržení hygienických podmínek je možné tímto způsobem dosáhnout několikanásobné přeočkování (5-10x). Pak je třeba opět použít originální kulturu, aby bylo zajištěno správné zastoupení mikroflóry. Při dodržení správného postupu při přípravě a očkování mléka získáte z jednoho balení až 50 litrů kvalitního čistého jogurtu bez konzervantů a zdraví škodlivých přísad.
Bulharský jogurt bifida díky své husté bylinné liánovité konzistenci plně nahradí s trochou hořčice a koření mastnou majonézu, tatarskou omáčku či jiné dresinky plné tuku a konzervantů. V přípravě jídel bifida jogurt můžeme používat i jako náhradu zakysané smetany.
Balení: sáček 1g
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |