Kniha Domácí mlékař II. obsahuje 320 stran, tištěných na recyklovaném papíru, navazuje na 1. díl knihy Domácí mlékař.
Každému domácímu mlékaři, který začíná, doporučujeme koupi knihy Domácí mlékař 1, neboť je zde v obecné části vysvětlen základ výroby, který je nezbytný pro zpracování všech druhů mléčných výrobků. Druhý díl knihy přináší v obecné části nové informace a v recepturovéj části obrovské množství nových receptur.
V Knizia Domácí mlékař II se neopakuje obsah knihy Domácí mlékař! Oba díly spolu tvoří ucelený svazek. V obou dílech najdeme receptury jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Druhý díl Domácího mlékaře není propracovaným prvním dílem, ale jeho plnohodnotným rozšířením.
Prvních 57 stran obecné části rozšiřuje obecnou část 1. dílu (informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující).
Další část knihy je řazena do stejných kapitol jako kniha DM 1, přináší však zcela nové receptury.
Na konci knihy se opět setkáme s kapitolou - Chyby při zpracování mléka ((informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující) a zcela novou částí - Nejčastěji kladené otázky.
Knihu uzavírá abecední seznam receptur z obou dílů Domácího mlékaře.
Každá kapitola uvádí na začátku seznam receptur, s nimiž se v dané kapitole setkáváme v knize DM 1.
Do každé knihy je jako dárek vložena barevná tabulka "Záměna kultur podle výrobců".
Balení: 1 ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |