Kultury FreshQ® sestávají z několika tradičních bakterií mléčného kvašení, které inhibují nežádoucí kvasinky a plísně ve fermentovaných mléčných výrobcích. Tento účinek se dosahuje aktivní účastí na procesu přirozeného kvašení. Kultura potlačuje růst kvasinek a plísni, nijak nemění chut vyrobku, produkt sestava déle výrazně čerstvější v chuti i vůní, umoznuje prodloužit trvanlivost vyrobku. Jedna se o nejúčinnější řešení na trhu.
Použití:
Kultura se používá v kombinaci s normální startovací kulturou ve výrobě kyselomléčných výrobků.
Vhodné pro:
Krémový sýr, sýr, feta, jogurt, smetana, tvaroh.
Složení kultury:
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus rhamnosus
Dávkování:
100 u / 1000 litrů mléka
Návod k použití:
Vybrat kultury z mrazničky těsně před použitím. Vydezinfikovat povrch sáčku chlorem. Otevřít kapsa a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikace, při které se tato kultura použije. Více informací o konkrétních aplikacích naleznete v našich technických brožurách nebo doporučených recepturách.
Trvanlivost:
Minimálně 24 měsíců od data výroby při skladování podle doporučených podmínek.
Skladování:
V mrazničce při teplotě -18 ° C.
Stravovací status
Košer: košer kromě svátku Pesach Halal: Certifikované
Vlog: Vyhovuje
GMO: neobsahuje
Velmi důležité je upozornění, že tyto kultury jsou doplňkové a nenahrazují fermentační kultury.
Balení: 1 ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |