GAMMA1 ochranná mlékárenská kultura na 50-100 litrů mléka
Kultura je určena k ochraně dohřívání a nedohrievaných dlzrejúcich sýrů. Pozastavuje růst a vývoj nežádoucích mikroorganismů jako Clostridia, Leuconostos, heterofermentatívne lactobacily a enterocoky a tím snižuje možnost druhotného prekysania způsobeného jejich aktivitou. Velmi dobře odolává soli.
Homofermentatívna mlékárenská kultura s velmi pomalým okyselování produkující zanedbatelné množství kyseliny mléčné. Podílí se minimálně na kynutí sýra.
Kultura se používá v kombinaci s normální startovací kulturou, aplikuje se přímo do mléka před sýřením při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut. kultura se velmi dobře rozpouští.
Dávkování:
Dávkování je ovlivněno složením a kvalitou mléka. Jedna tuba na 50 litrů plnotučného mléka nebo na 100 litrů nízkotučného mléka. U tučného mléka je předpoklad vyššího výzkytu nežádoucích mikroorganismů, tím se předpokládá nízkotučné mléko méně kontaminované. Kultura je balena v ampuli a může se z ní odebírat potřebné množství při menším objemu zpracovaného mléka.
Skladování a doba trvanlivosti:
Doporučuje se kulturu skladovat při teplotě -18 ° C kde je garantována minimální trvanlivost 2 roky od data plnění, který je uveden na obalu. Krátkodobá expozice kultury během transportu má minimální vliv na kvalitu kultury.
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |