IOTA CL2 - Geotrichum candidum - tvarohové sýry
Směs kultur na výrobu tvarohových sýrů typu Picodon, Charollais, Rigotti, St. Marcellin, Crottin
Složení: mezofilní a termofilní kultury
Geotrichum candidum - středně aromatická
Dávkování: kultura se přidává před sýřením přímo do mléka v množství 1 ampulka na 100 litrů pasterizovaného mléka (200 litrů nepasterizovaného mléka) při teplotě mléka 20-22 ° C. Doba zrání před sýřením 30min - 2hod.
Jedná se o mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury při zpracovávání menšího množství mléka. Je možné dávkovat kulturu přímo do mléka.
Skladování a min. trvanlivost: při 10 ° C 3 měsíce a při -18 ° C 2 roky
Balení: 1 ampulka objem 3 ml
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |