YF-L811 - směsná jogurtová kultura obsahující Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii poddr. bulgaricus.
Kultura FD-DVS YF-L811 dává jogurt s velmi vysokou hustotou, velmi jemným aroma a velmi nízkou post-okyselením.
Dávkování: 1 sáček na 250L mléka, skladování při teplotě -18 ° C, doba použitelnosti 24 měsíců od data výroby.
Použití:
Kultura dává jogurt s velmi jemnou chutí, extra vysokou viskozitou a velmi nízkou post-okyselením. Vhodná pro jogurty zrající v obalu, míchané jogurty a jogurtové nápoje. Doporučené dávkování Množství inokulovaného mléka (v litrech) 250 1000 2500 5000 10000 Množství DVS kultury 50 U 200 U 500 U 1000 U 2000 U
Návod k použití:
Kultury vyjmeme z mrazničky těsně před použitím. Mléko zahřejeme na 85 ° C a necháme 30 minut odstát. Následně mléko zchladíme na kultivační teplotu 42-43 ° C. Otevřeme sáček s kulturami a vysypeme lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Kultury necháme kultivovat v mléce během 5-6 hodin. Pro lepší vyskozitu jogurtu výrobce doporučuje přidat do mléka sušené odstředěné mléko v objemu 2% z množství zpracovaného mléka. Po kultivaci mléko uskladníme do chladícího boxu při teplotě 4-6 ° C a necháme zrát 12 hodin.
Rozměry v cm (vxšxh): 15,5 × 12,5 × 1
Hmotnost (hrubá): 22g
Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 10L mléka apod.) Negarantujeme výsledky.
Balení: 1 ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |