Na výrobu jogurtov a jogurtových mliek. Vhodné pre farmársku výrobu.

Jogurtová mlékárenská kultura (na 50 litrů mléka) 

Kyselé mléko s živými mikroby, tedy jogurt, patří k legendárním potravinám. Lidé už po staletí používali jogurt k léčbě průjmů a jiných střevních onemocnění. Na základě experimentů překonal jogurt ukázkový nástup do moderní lidové medicíny. 

Jogurt se v 20. století důkladně vědecky zkoumal. Zjistilo se, že jde o mnohostrannúterapeutickú látku. Velký podíl užitku spočívá v rozsáhlých aktivitách ovlivňujících trávicí trakt. 
Za své skvělé vlastnosti vděčí skupině přirozených bakterií zvaných LAKTOBACILY, které se starají o kynutí. Tím dodávají jogurtem nakyslou chuť. Jeho terapeutické vlastnosti závisí především od jednotlivých typů bakterií. Jogurt působí hned v několika sférách: 

JAK LÉK proti průjmu 
JAK PŘIROZENÉ Antibiotikum 
JAK PROSTŘEDEK PROTI RAKOVINĚ 
JAK žaludečními BALZÁM 
                 "Zdroj: Červena, D. Červeny, K.: Léčba výživou. Martin 2002, str. 165 - 166".

Lactobacillus Bulgaricus je bakterie, která se nachází v kyselém mléce. Trvale je přítomna i v trávicím traktu lidí, kteří pravidelně konzumují značné množství kyselého mlieka.Výskumy dokázali, že tito lidé jsou zdravější a dožívají se nadprůměrného věku.

Jogurtová mlékárenská kultura (sušená) určená pro přímou aplikaci 

Návod na přípravu: kulturu přidáme do pasterizovaného mléka a kultivujeme 3-5 hodin při teplotě 40 až 35 ° C nebo 16-20 hodin při teplotě 33 až 35 ° C 

Složení: mléko, sušené mléko, laktóza, mikrobiální kmeny - delbrueckii subsp., Bulgaricus, Str. thermophilus 

Skladování a minimální trvanlivost: 

Skladování: při 4 ° C 
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu 

Balení: 1 ks
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.