KAPPA 1 - speciální směs kultur
Určeno pro dohřívání lisované sýry typu Gruyere, Tommy nebo Gouda. Možná i pro sýry typu Mozzarella nebo Reblochon.
Složení kultury:
Vhodná teplota na očkování je 30 ° C. Doba zrání v mléce 30 - 60 minut.
Velikost balení - DL1 - doporučené k přímému Zaočkované 50 - 100l mléka
Kultury jsou velmi účinné, podle našich zkušeností je často možné dávkování snížit až na polovinu. Předávkování může být i důvodem nekvalitního výrobku. Jedná se o mrazem vysušený prášek, balený v praktické plastové ampuli, která umožňuje opakované
uzavírání a postupné odebírání částečného množství kultury při zpracovávání menšího množství mléka, než na kolik je balení určeno. Je možné dávkovat kulturu přímo do mléka, velmi dobře se rozpouští.
Skladování a doba trvanlivosti:
Doporučené skladování je při -18 ° C kdy garantována trvanlivost je
2 roky od data plnění, které je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, např. při transportu nebo při manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost kultury a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah balení je nutno chránit před vniknutím vlhkosti.
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |