KAPPA4 na 100 l mléka
Kultura je používána pro dohrievané i vysokodohrievané, lisované tvrdé sýry, např. typu Parmezán, Comté a Beaufort. Predzretie mléka zajistí přídavek mezofilních kultury. Vhodná teplota k očkování je 30 ° C po dobu 15-60 minut. Kulturu lze použít samostatně nebo v kombinaci s KAPPA1,2,3. Lactobacillus helveticus zabraňuje hořkosti dlouhozrajících sýrů. Zajišťuje kvalitní zrání bílkovin.
Složení kultury: Lactobacillus helveticus a Lactobacillus lactis.
Dávkování: 1 ampule na 100 litrů mléka
Skladování a doba trvanlivosti
Skladování: Doporučené skladování je při -18 ° C
Doba trvanlivosti: uvedena na obalu
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |