Vysoce termofilní helvetická kultura pro dohrievané a vysokodohrievané lisované tvrdé sýry.

KAPPA4  na 100 l mléka
Kultura je používána pro dohrievané i vysokodohrievané, lisované tvrdé sýry, např. typu Parmezán, Comté a Beaufort. Predzretie mléka zajistí přídavek mezofilních kultury. Vhodná teplota k očkování je 30 ° C po dobu 15-60 minut. Kulturu lze použít samostatně nebo v kombinaci s KAPPA1,2,3. Lactobacillus helveticus zabraňuje hořkosti dlouhozrajících sýrů. Zajišťuje kvalitní zrání bílkovin.

Složení kultury: Lactobacillus helveticus a Lactobacillus lactis.

Dávkování: 1 ampule  na 100 litrů mléka

Skladování a doba trvanlivosti

Skladování: Doporučené skladování je při -18 ° C

Doba trvanlivosti: uvedena na obalu

Balení: 1 ampulka

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.