Kyselina citrónová 250 g

Kyselina citrónová má široké použití nejen při výrobě syrovátkových sýrů a americké Mozzarelly, ale také jako dezinfekční prostředek a odvápňovací prostředek. Působí jako konzervant, stabilizátor kyselosti, účinně zbavuje povrchy zápachu a bakterií.


Skladování a minimální trvanlivost:

  • Skladování: při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě
  • Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
  • Hmotnost: 250 g
  • Země původu: Turecko


Balení: 1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.