Mezofilní aromatická kultura. Vhodná pro farmářskou výrobu.

Mezofilní aromatická kultura CHN-19, 50 u (na 500 litrů mléka)


Vícekmenová směsná smetanová kultura obsahující Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Lactococcus lactis subsp. lactis, Leuconostoc. Kultura tvoří aroma a CO2.

Kultura se používá hlavně při výrobě měkkých sýrů, sýrů s malým množstvím ok (Gouda, Eidam, Leerdamer,...).

Návod k použití:

Vyjmout kultury z mrazničky těsně před použitím. Vydezinfikovat povrch sáčku chlorem. Otevřít sáček a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato kultura použije. Více informací o specifických aplikacích naleznete v našich technických brožurách nebo doporučených recepturách.

Doporučená inkubační teplota: 25-35 °C

Dávkování: 1 sáček na 500 litrů mléka

Skladování: při teplotě -18 °C

Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby

Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1 litr mléka a pod.) negarantujeme výsledky

Balení: 1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.