Mezofilní aromatická kultura CHN-22, 50 u (na 500 litrů mléka)
Vícekmenová směsná smetanová kultura obsahující Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Lactococcus lactis subsp. lactis, Leuconostoc mesenteroides a Leuconostoc pseudomesenteroides. Kultura tvoří aroma a CO2.
Kultura se používá hlavně při výrobě měkkých sýrů, sýrů typu Camembert a sýrů s modrou plísní, sýrů s malým množstvím ok (Gouda, Eidam).
Návod k použití:
Vyjmout kultury z mrazničky těsně před použitím. Vydezinfikovat povrch sáčku chlorem. Otevřít sáček a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato kultura použije. Více informací o specifických aplikacích naleznete v našich technických brožurách nebo doporučených recepturách.
Doporučená inkubační teplota: 25-35 °C
Dávkování: 1 sáček na 500 litrů mléka
Skladování: při teplotě -18 °C
Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1L mléka apod.) negarantujeme výsledky
Balení: 1ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |