![]() | ![]() |
Směsná kultura RSF-734, 50 u (na 500 litrů mléka)
Vícekmenová směs termofilních, mezofilních kultur a doplňkové kultury tvořící charakteristickou chuť.
Kultura obsahující Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Streptococcus thermophilus a Lactobacillus helveticus.
Kultura se používá hlavně při výrobě sýrů Cheddar, Cheshire, Colby, Montery Jack, Fontal, Raclette, Saint Paulin.
Návod k použití:
Vyjmout kultury z mrazničky těsně před použitím. Vydezinfikovat povrch sáčku chlorem. Otevřít sáček a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato kultura použije. Více informací o specifických aplikacích naleznete v našich technických brožurách nebo doporučených recepturách.
Doporučená inkubační teplota: 25-35 °C
Dávkování: 1 sáček na 500 litrů mléka
Skladování: při teplotě -18 °C
Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1L mléka apod.) negarantujeme výsledky
Balení: 1ks
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |