Pro vytvoření typické kůrky a chuti sýrů typu Tomme a Pyrenejských. Dodává oranžové až světle hnědé zabarvení.

SIGMA 98 C na 250 l mléka

Směs pro vytvoření typické kůrky a chuti sýrů typu Tomme a Pyrenejských. Dodává oranžové až světle hnědé zabarvení.

Dávkování: pro přímé očkování na 250 litrů mléka. Při rosení 1/2 tuby do 0,5 litru vody a 5 g soli.

Kulturu dávkujeme podle konkrétních výrobních podmínek a požadované intenzity prozrávání.

Složení kultury:  Brevibacterium Linens, Debaryomyces Hansenii, Kluyveromyces Marxianus

Skladování a doba trvanlivosti:

Doporučené skladování je při -18°C, kdy je garantována trvanlivost 2 roky od data plnění, které je uvedeno na obalu. Krátkodobé uchování kultury při vyšších teplotách, například při transportu nebo manipulaci při výrobě, má minimální vliv na účinnost a její trvanlivost nijak výrazně neovlivňuje. Obsah ampule je nutno chránit před vniknutím vlhkosti.

Balení: 1 ampule

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.