Viackmeňová směsná smetanová kultura obsahující Lactococcus lactis poddr. Cremorne, Lactococcus lactis poddr. lactis, Leuconostoc mesenteroides poddr. Cremorne a Lactococcus lactis poddr. diacetylactis. Kultura tvoří aroma a CO2.
Kultura se používá hlavně při výrobě sýrů kontinentálního typu (Gouda, Eidam, Leerdam, Samsoe) a měkkých sýrů (Camembert, sýr s modrou plísní) i čerstvých sýrů (Hrudka).
Návod k použití:
Vybrat kultury z mraznicky těsně před použitím. Vydezinfikuje povrch sáčku chlórem. Otevřít sáček a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato kultura použije. Více informací o specifických aplikacích najdete v našich technických brožurách nebo doporucených recepturách.
Doporučená inkubační teplota: 25-35 ° C
Dávkování: 1 sáček na 500 litrů mléka
Skladování: při teplotě -18 ° C
Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1L mléka a pod.) negarantujeme výsledky
Balení: 1ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |