Smetanová mlékárenská kultura ovčí (na 1 litr mléka) ZS-25
Smetanová ovčí kultura (sušená) na výrobu kyselomléčných nápojů, čerstvých a pařených sýrů, ovčího a kravského hrudkového sýru
Návod na přípravu:
Do jednoho litru pasterizovaného mléka (záhřev nejméně na 90 ° C, 2-3 min.) Nebo již koupeného trvanlivého mléka vychlazeného na 25-30 ° C vsypeme obsah sáčku z balení na 1 litr a dobře promícháme.
Nádobu umístíme na teplé místo 23-30 ° C a necháme odstát 16-20 hodin.
Po této době uložíme výrobek na několik hodin do chladničky, čímž dosáhneme kultivovanou kulturu s optimální konzistencí a chutí.
Složení: sušené mléko, laktóza, kmeny Lc. Lactis subsp. Lactis, Lc. Lactis subsp. Cremorne, Lc. Lactis subsp diacetilactis
Skladování a minimální trvanlivost:
Skladování: při 4 ° C
Minimální trvanlivost: vyznačena na obalu
Upozornění: Před konzumací smetanového zákvasu, jogurtu, kefíru, zda acidofilního mléka nezapomeňte z nich oddělit dvě lžíce, které lze využít k další očkování mléka! Při dodržení hygienických podmínek je možné tímto způsobem dosáhnout několikanásobné přeočkování (5-10x). Pak je třeba opět použít originální kulturu, aby bylo zajištěno správné zastoupení mikroflóry.
Balení: 1ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |