V podstatě sýrová sůl je obvykle vločková nejodizovaná sůl. Sůl není jodizovaná, protože do ní nebyl přidán chemický prvek jód.
Non-jodidovaná část je rozhodujícím faktorem, pokud jde o výrobu sýrů. Sůl v sýru přispívá nejen ke zlepšení chuti, ale také k její konzervaci.
Proč nemůže být sýrová sůl jodizovaná?
Jodizovaná sůl však vůbec nepomůže, protože jód v soli inhibuje kultury a bakterie, které CHCETE ve svém sýru nebo na povrchu sýra. Sůl obsahuje protihrudkující látku.
Min. trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 1000g
Skladujte při teplotě: 15-25 ° C
Země původu: Německo
Balení: 1000g
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |