Syřidlo Hrudka XP 200, 500 ml
Tekuté mikrobiální syřidlo hrudky XP200 je oblíbené nízkonákladové syřidlo určené k sýření všech druhů mléka na výrobu čerstvých sýrů a sýrů s krátkou dobou zrání. Syřidlo má široké uplatnění v mlékárenském průmyslu jako alternativa k hovězímu a telecímu syřidlo. Syřidlo je vhodné i pro použití v produktech určených pro vegetariány
Specifikace:
* Při dodržení skladovacích podmínek je minimální trvanlivost syřidla nejméně 12 měsíců od data výroby. Po uplynutí této doby je syřidlo stále použitelné, jen ztrácí na síle a proto je třeba zvýšit doporučené dávkování
Vliv na minimální trvanlivost syřidel má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Syřidlo není potravina, ale přídatná látka do potravin, krátkodobá expozice syřidla během transportu i při vyšších venkovních teplotách v letním období má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.
Obsah balení:
Syřidlo Hrudka 500 ml
Postup na výrobu hrudkového sýra v domácích podmínkách
Balení: 1 ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |