Veganský jogurt na 1 litr mléka
Sušená směs jogurtových kultur, jedinečná svým složením pro milovníky vegetariánství a veganství. NEOBSAHUJE mléko, laktózu, lepek, sóju, ořechy. Žádné živočišné produkty, žádné geneticky modifikované organismy, konzervanty ani doplňkové látky. Vhodné pro děti i dospělé.
Složení:
1 miliarda živých mikroorganismů - Lactobacillus Gasser, Lactobacillus casei sp. Rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobactrium breve, Bifidobactrium adolescentů, Streptococcus thermophilus
Chtěli byste si vyrobit vlastní kvalitní veganský jogurt? Není nic jednoduššího.
Návod: 1L mléka rostlinného původu (sójové, rýžové, mandlové apod.) Zahřeje ma 37 - 39 ° C a přidáme startovací kulturu z jednoho sáčku. Dobře promícháme, aby se rozpustila. Nádobu s očkovaných mlékem zabalíme, popřípadě zabalenou vložíme do termoboxu. Očkovaná mléko necháme bez míchání kynout při teplotě 39 ° C po dobu 8-10 hodin. Po této době nádobu (nemíchat) opatrně vyjmeme z termoboxu a vložíme do chladničky. Po zchlazení na teplotu 10 ° C je produkt připraven na spotřebu. Kvalita jogurtu závisí na kvalitě rostlinného mléka.
Skladování: Neotevřené sáčky skladujeme při teplotě 0 až 10 ° C po dobu dvou let od data plnění / vyznačený na obalu / nebo při teplotě do 20 °C po dobu jednoho roku na suchém tmavém místě mimo slunečního světla.
Balení: sáček 1g
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |