Video o bulharskom jogurte:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096911352-objektiv/206411030401022
Bulharský jogurt obsahuje jedinečné mléčné kultury. Zázračné bakterie Laktobacilus bulgaricus, které jsou obsaženy v bulharském jogurtu mají výjimečné vlastnosti, nacházejí se pouze na Balkánském poloostrově, hlavně v Bulharsku. Mimo území postupně degenerují. Právě proto Bulharsko vyváží mléčné kultury po celém světě například do Japonska, Ruska, Koreje, USA a Blízkého východu. Pro zachování si výjimečných vlastností Bulharských kultur je důležité dodržet určenou teplotu při zpracování jogurtů přesně podle příbalových letáků.
Vliv na minimální trvanlivost kultur má i teplota skladování a manipulace. Je třeba rozlišovat tyto teploty. Krátkodobá expozice syřidla během transportu má jen nepatrný vliv na jeho minimální trvanlivost.
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |