Zkvalitňuje svůj sýr naší řadou enzymových produktů
Lipáza se v sýrařství používá při výrobě dlouho a středně zrajících sýrů, kde je vyžadována více aromatická "pikantní" chuť. Lipázy zvyšují odbourávání triglyceridů mléčného tuku na volné mastné kyseliny, což usnadňuje vývoj ostrého a výrazného chuťového profilu v sýru. Výsledkem je vlastnoručně vyrobené razítko při výrobě sýrů.
Vysoce stabilní kationtový protein, jehož hlavní vlastností je silný antibakteriální účinek. Přírodní konzervační prostředek, který se používá na biol... ...více
Vysoce stabilní kationtový protein, jehož hlavní vlastností je silný antibakteriální účinek. Přírodní konzervační prostředek, který se používá na biol... ...více
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.