![]() | ![]() |
Acidofilní mlékárenská kultura SAB (na 30-50 litrů mléka)
Acidofilní mlékárenská kultura (sušená) určená pro farmářskou výrobu
Návod na přípravu:
Do pasterizovaného mléka (záhřev nejméně na 90°C, 2-3 min.) vychlazeného na 34-45°C vsypeme obsah sáčku z balení a dobře promícháme.
Nádobu umístíme na teplé místo 35-37°C po dobu 16-20 hodin (nápoj nelze připravit při teplotě pod 30°C!).
Po této době uložíme výrobek na několik hodin do chladničky, čímž dosáhneme jeho optimální konzistence a chuti.
Složení: sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultura neobsahuje GMO.
Alergen: mléko
Skladování a minimální trvanlivost:
Skladování: při 4°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
Balení: 1ks
![]() |
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |