Pro farmářskou výrobu na výrobu acidofilního mléka

Acidofilní mlékárenská kultura SAB (na 30-50 litrů mléka)

Acidofilní mlékárenská kultura (sušená) určená pro farmářskou výrobu

Návod na přípravu:

Do pasterizovaného mléka (záhřev nejméně na 90°C, 2-3 min.) vychlazeného na 34-45°C vsypeme obsah sáčku z balení a dobře promícháme.
Nádobu umístíme na teplé místo 35-37°C po dobu 16-20 hodin (nápoj nelze připravit při teplotě pod 30°C!).
Po této době uložíme výrobek na několik hodin do chladničky, čímž dosáhneme jeho optimální konzistence a chuti.


Složení: sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultura neobsahuje GMO.

Alergen: mléko

Skladování a minimální trvanlivost:

Skladování: při 4°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu

Balení: 1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.