Delta 1 termofilní DL1 na korbáčky a parenice 100-200 litrů mléka
Kultura vhodná pro použití při výrobě pařených sýrů jako korbáčky, parenice, oštiepok, mozzarella a pod. Je možné ji použít samostatně nebo v kombinaci s mezofilních kulturou. Mezofilních kultura urychluje kynutí sýra při pokojových teplotách ale při tažení sýra v teplé vodě uhyne. Termofilní kultura při tažení sýra v teplé vodě krátkodobě přežívá a umožňuje tak výrobkům nadále kynout a dotvářet osobitou chuť.
Teplota mléka vhodná pro očkování kulturou je 30-37 ° C. Doba zrání kultury je 30 min. Kulturu aplikujeme do mléka před syřidlem.
Složení: Streptococcus thermophilus - 100%
Velikost balení: při pasterizovaném mléce na 100 litrů mléka a 200 litrů nepasterovaného mléka.
Skladování a doba trvanlivosti:
Kulturu doporučujeme skladovat při teplotě -18 ° C s trvanlivostí 2 roky od data výroby. Krátkodobá expozice kultury vyžší teplotám například při transportu má minimální vliv na účinnost a trvanlivost kultury.
Balení: 1 ampulka
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |