Pro farmářskou výrobu na výrobu acidofilního mléka

Kefírová mlékárenská kultura S (na 30-50 litrů mléka)

Kefírová mlékárenská kultura (sušená) určená pro farmářskou výrobu

Návod na přípravu:

Do pasterizovaného mléka (záhřev nejméně na 90°C, 2-3 min.) vychlazeného na 23-25°C vsypeme obsah sáčku z balení na 30-50 litrů a dobře promícháme.
Nádobu umístíme na teplé místo 23-25°C (optimum 25°C) po dobu 20-24 hodin, nebo při 30°C, 16-18 hodin.
Po této době kefír uložíme nejméně na 12 hodin do chladničky, čímž dosáhneme jeho optimální konzistence a chuti.


Složení: sušené mléko, kmeny: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces.

Kultura neobsahuje GMO

Alergen: mléko

Skladování a minimální trvanlivost:

Skladování: při 4°C
Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu


Balení: 1ks

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Informační centrum eshopu

Sýrařské sady                                  Syřidla
Chlorid vápenatý
Mlékárenské kultury                       Bylinky do sýrů
Plachty a tvarožníky
Sýrařské formy                                   Sýrařské vosk                                    Filtry na mléko                                  Ostatní pomůcky  


©Copyrith Milchema s.r.o. 2014

Doprava
Doba expedice
Poštovne
Možnosti platby
Jak nakupovat
Obchodní podmínky
Reklamace
Ochrana osobních údajů                      Kontakty                                                                                 

Milchema, spol. s r.o.
Moyzesova 816/101
01701 Považská Bystrica
Slovenská republika
+421 0907 036 482
info@milchema.sk
www.milchema.sk

 
Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.