Mikrobiální tekuté syřidlo a chlorid vápenatý. Na výrobu hrudkového sýru
Sada syřidlo a chlorid vápenatý
Sada je sestavena ze základních pomůcek pro výrobu sýrů v domácích podmínkách.
Specifikace syřidla v sadě:
- Dávkování: 3-5 ml na 10 litrů mléka
- Aktivita syřidla: 220 IMCU / ml
- Teplota zesýrovatění / srážení /: 30-40 ° C
- Čas zesýrovatění: 40-45 minut
- Skladování: při teplotě 2 až 8 ° C (nesmí zmrznout)
- Doba použitelnosti: 17 měsíců od data výroby
- Minimální trvanlivost: vyznačená na obalu
- Země původu: Francie
Sada obsahuje:
- Syřidlo Fromase 220 XL - 50 ml
- Chlorid vápenatý - 50 ml
- Návod na výrobu hrudkového sýru v domácích podmínkách
Podrobný návod k použití sýrařské sady při výrobě sýrů v domácích podmínkách najdete na naší stránce v rubrice - Poradenství / Radíme začínajícím sýrárny. Návod je také v tištěné podobě součástí každé sady.
Balení: 1 ks