Smetanová mlékárenská kultura (sušená) určená k výrobě kyselomléčných nápojů, tvarohu a sýrů.
Návod k použití:
Vybrat kultury z chladničky těsně před použitím. Otevrít kapsa a vysypat kulturu přímo do pasterizovaného mléka při pomalém míchání. Míchat 10 až 15 minut, aby se kultura rovnoměrně rozdělila. Doporučená inkubační teplota závisí na aplikaci, při které se tato kultura použije.
Doporučená inkubační teplota: 25-35 ° C
Dávkování: 1 sáček na 50 litrů mléka
Složení: sušené mléko, laktóza, kmeny Lc. Lactis subsp. Lactis, Lc. Lactis subsp. Cremorne, Lc. Lactis subsp diacetilactis
Skladování a minimální trvanlivost:
Balení: 1ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |