Termofilní kultura STI - 14 se používá při výrobě tažených sýrů jako karabáčky, parenice, oštiepků, Mozzarella.
Návod k použití:
Vybrat kultury z mraznicky těsně před použitím. Otevřít vrecko a vysypat lyofilizované pelety přímo do pasterizovaného mléka zahřátého na 32 ° C při pomalém míchání 5 minut. Mléko necháme vyzrát 40 minut, přidáme syřidlo a syrime dalších 40 minut. Sýřeninu nakrájíme na kostky 2x2 cm a zpracujeme podle druhu sýra ve formách nebo plachtě. Tažnost nastane při pokojové teplotě po 4-6 hodinách v závislosti na okolní teplotě.
Dávkování: 1 sáček na 500 litrů mléka
Skladování: při teplotě -18 ° C
Doba použitelnosti: 24 měsíců od data výroby
Upozornění: při dělení na velmi malé dávky (na 1L mléka apod.) negarantujeme výsledky
Balení: 1ks
Sýrařské sady Syřidla
|
Doprava Doba expedice Poštovne Možnosti platby |
Jak nakupovat Obchodní podmínky Reklamace Ochrana osobních údajů Kontakty |
Milchema, spol. s r.o. |